tiistai 30. syyskuuta 2008

Puhutaan säästä

Juuri kun sain hehkutettua Pariisin vallannutta lämpöaaltoa, niin tänään tietysti heräsin sateen ropinaan. Lämpöä on kuitenkin onneksi vielä varmaan 15 astetta, täydellinen sää syypukeutumiseen ja -fiilistelyyn siis.:) Meillä ei tosin ole lämpömittaria, joten näppituntumalla mennään. Nyt kun asiaa ajattelen, niin yhdelläkään tutullani ei täällä taida olla mittaria kotonaan. Ei edes omakotitaloissa asuvilla perheillä. Tiedä sitten, tunnenko vain niin poikkeuksellisen kuuma- ja kylmäverisiä ranskalaisia, ettei heitä pienet virhearviot heilauta, vai onko tämä joku laajempikin ilmiö Eiffelin varjoissa.


Sääkeskusteluiden luvatussa maassa kun on pienen elämänsä asunut, niin lähes hämmentää tällainen piittaamattomuus keleistä. Ostoslistalle lämpömittari ja hillityn hurmaava sateenvarjo.


À bientôt!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pariisissa en ole koskaan päässyt käymään, toivottavasti vielä jonain päivänä :) Saanko udella, miten päädyit asumaan Pariisiin?

Joviale kirjoitti...

Pariisi on kyllä ehdottomasti vierailun arvoinen, näkemistä ja tekemistä riittää kiinnostuksen kohteista riippumatta. :)

Alunperin tulin Pariisiin opiskelemaan, sisällyttääkseni täkäläisiä opintoja suomalaiseen tukintooni. Elämä täällä vei kuitenkin mukanaan, enkä sitten opintojen loputtua voinut kuvitellakaan palaavani heti takaisin Suomeen...

Unknown kirjoitti...

Noin on käynyt yhdelle jos toisellekin...mitä oikein opiskelet täällä? Onko miehesi paikallista sorttia?

Joviale kirjoitti...

Heh, epäilemättä. Oletko itsekin yksi meistä, vai mikä on tarinasi? :)

Oikeastaan opintoni ovat nyt jo ohi, tutkintoni painottuu markkinointiin ja kv-strategiaan.

Jep, mieheni on paikkallisia, joskin olen häneen tutustunt jo Suomessa. (ihan kuin tuolla jotain merkitystä olisi:D)