tiistai 30. syyskuuta 2008

Huiveja ja hämmennystä

Olipahan loistava idea lähteä metsästämään sitä uutta sateenvarjoa sateella. Tarve tuli kyllä todistetuksi syyssateen kaunistaessa olemustani unohtumattomasti. Hmph.


Ja eihän sitä oikeaa tietenkään löytynyt, kun hakemalla haki. Löysin kuitenkin täydellisen sävyisen violetin syyshuivin kokoelmiini, joten turhaa reissua ei onneksi tullut tehtyä. Kerrankin väri oli kotona sama kuin kaupassa ja onnistuin jopa muistamaan violetin syyshameeni sävyn täysin nappiin. Parfait! :) Jeps, kerta se on ensimmäinenkin.


Samalla reissulla tuli käytyä paikallisessa ihmetykseni aiheessa, ruokakaupassa nimeltä Picard. Kyllä, hämmennyin ja innostuin oikeasti kuullessani moisesta ruokakauppaketjusta ensimmäistä kertaa, nyt tosin vierailen putiikissa sulavasti ja suu kiinni. En tiedä, missä muualla ketju toimii, mutta ainakin Ranskassa asuneet tietänevät mistä puhun.


Kyseessä on ketju, josta saa käytännössä kaikkea hedelmistä lettuihin ja eksoottisista alkupaloista kastikkeisiin. Pakastettuna. Koko kauppa on siis yhtä kylmäkaappia käytävä toisensa perään. Tiettyjä tuotteita sieltä tulee hankittua ihan mielellään, mutta toistaiseksi olen kuitenkin tyytynyt pitämään pakasteet pakasteina ja mangot mangoina. Vai miltä kuulostaisi raparperilla höystetty hanhenmaksapatee suoraan pakkasesta?

Ei kommentteja: