keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Le Roi Lion <3

Yksi mukavimmista asioista Pariisissa on loputon tekemisen tarjonta. Aika usein itseeni kuitenkin iskee rehellisesti laiskuus ja suunnitellut menot siirtyvät hamaan tulevaisuuteen. Yleensä siihen asti, kun on jo liian myöhäistä. Toissa viikonloppuna chéri oli kuitenkin järjestänyt mitä ihanimman yllätyksen; liput Le Roi Lion -musikaaliin. :) Kyseessä on siis Théâtre Mogador'sa pyörivä Broadway musikaali iki-ihanasta Leijona Kuninkaasta. Olin toki nähnyt mainoksia kyseisestä spektaakkelista metroissa ja busseissa, mutta en ollut asiaan sen enempää perehtynyt.


Odotin esityksen olevan viihdyttävän erilainen ja täytyy sanoa, ettei se kuvaa näytöstä millään tasolla. Olen kyllä muutenkin melko herkkää sorttia, mutta kyseinen esitys sai kyllä kyyneleet liikutuksesta silmiin useammin kuin kerran. Sainkin huomaamattomasti (yeah, right) pyyhkiä silmäkulmiani (itse asiassa naamaani, koska en osaa tirauttaa herkän naiselliseti yhtä kyyneltä, vaan alun jälkeen ei henki kulje eikä loppua näy) sekä näytöksessä että sen jälkeen ulkona ja vielä metrossakin. Ja nyt tietysti vielä tuota alla olevaa linkkiä metsästäessä. Että näin. No, onneksi en sentään ole vielä alkanut kyynelehtimään mainosten kiitäessä bussien kyljessä ohitseni.


Lienee siis selvää, että näytös oli sanalla sanoen UPEA. Tanssi, laulu/musiikki, puvustus ja lavastus olivat mielestäni kaikki omaa luokkaansa. Suosittelen esitykseen menoa kaikille, joille se vain on mahdollista. Paikalla oli kaiken ikäistä porukkaa, perjantai-illan ollessa kyseessä lapsia kuitenkin melko vähän. Lippujen hinnat lienevät 30 ja 100 euron välimaastossa, ja show on kyllä jokaisen euron arvoinen.:)


Pala esityksestä:

http://www.youtube.com/watch?v=S0gw4PluZd8&feature=related

Ei kommentteja: