perjantai 10. lokakuuta 2008

Luvassa viikonlopun mittainen kesä

Ihana päivä tänään. Ihan kuin olisi kesä tullut takaisin. Kaiken lisäksi vielä perjantai ja mukava viikonloppu kokonaan edessä. Ja mikä parasta, myös kesä näyttäisi viipyvän koko viikonlopun Pariisissa! Sääennustuksen nähtyään ei vaan voi olla huonolla tuulella! :)

Kävin heti aamusella taas torilta ostamassa ruokaa viikonlopuksi, miten kaikki näyttääkin niin paljon houkuttelevammalta ulkona kuin kaupassa? Melkein sama juttu kuin kesällä ulkona syömisen kanssa. Aluksi kyllä epäilin reilusti varsinkin lihojen ja juustojen hygienisyyttä, mutta ilmeisesti turhaan. Jos ruoastaan turhankin tarkat paikalliset hakevat aineksensa sieltä, niin eiköhän ne minullekin sovi. Alla kuvaa aamun ruokatorilta. Näin viikolla keski-ikä huitelee jossain 70 tienoilla, joten aikaa saa varata sekä kapealla kujalla odotteluun että ostosten jonotteluun...






Ajattelin vielä tänään väsäillä illaksi tapaksia, saa nähdä mitä niistä lopulta sitten tulee. Ostin summassa vaan mielestäni hyviä aineksia, mutta ideat ja reseptit toistaiseksi puuttuvat...Pitänee aloittaa välittömästi, ettei siirry syöminen keskiyöhön. Viimeksi mokomiin sai uppoamaan niin paljon aikaa, että melkein jäi viimeiseksi kerraksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jee, nyt vaan aurinkolasit nenälle ja terassille mars !

=D

Suvi kirjoitti...

Voi, täällä on synkkää ja vähän vesisadetta. Toivottavasti aurinko edes palkahtaisi täälläkin viikonloppuna.

Joviale kirjoitti...

Maurelita: Jep, pakko nauttia kun vielä voi.:)

suvi: Toivottavasti. Vaikka itse kyllä nautin kunnolla synkästä syksystäkin, ainakin jos saa fiilistellä sitä sisällä.:)