maanantai 27. lokakuuta 2008

Tunnustus

Sain Ninnulta tälläisen tunnustuksen. Kaunis kiitos, piristi ihan oikeasti päivääni. Varsinkin nyt, kun en kiireiltäni ole ehtinyt liioiksi päivittelemään pieni piristys teki todella hyvää...Lämmin kiitos.:)


Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.
4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.


Olen viime aikoina siirtynyt entistä enemmän seurailemaan muiden ulkosuomalaisten blogeja, joista jokainen ansaitsisi tunnustuksen mielenkiintoisesta sisällöstä. Yksi vanhimmista suosikeista sillä saralla lienee myöskin Pariisissa asustava Maurelita. Muuttaessani edellissyksynä Ranskaan tuli ahmittua kaikki tieto, mikä vähänkään liittyi Pariisissa elämiseen ja blogi tarjosi pienen kurkistureiän elämään Ranskassa. Uusia tuttavuuksia ovat muun muassa Provencen auringon alla, Kosminen kotinurkka, Tiramisua Milanossa ja Madrid meno & paluu, jotka kaikki ansaitsevat tunnustuksen.

Niinä päivinä, kun tuntuu että on täysin yksin kaukana kotoa, muiden ulkosuomalaisten elämästä lukeminen on varma tapa piristää itseään. On myös hauska huomata kuinka erilaisia tai samanlaisia kokemuksia ja ajatuksia samantyyppisessä tilanteessa elävillä on. Kiitos kaikille heille. :)

Lisäksi tunnustus kauniisti arkea kuvittavalle Kuvitellaanko, että ollaan postikortissa? -blogille. Kyseistä blogia lukiessa tulee myös jotenkin kotoinen olo, vaikka melkoisen erilaisessa elämäntilanteessa olenkin.


11 kommenttia:

Maurelita kirjoitti...

Merciiiiiiiii ! Kiitos paljon, tämä motivoi tekemään julkaisukelpoiset kuvat blogipostaukseen eilisestä vierailustani blogikaverin suomalaisputiikkiin...

Ja laitan eteenpäin.

Hip hei ja pili pili pom, äkkiä kotiin ennen uutta sadekuuroa.

Joviale kirjoitti...

Mukava kuulla, jään odottelemaan postaustasi suomalaisputiikista.:)

Ninnu kirjoitti...

Mukavaa, että ilahdutti! Olet kyllä tunnustuksen täysin ansainnut! Blogissasi on mukava vierailla.

Anonyymi kirjoitti...

Pysti lähti kiertoon samalla kun tein rapon Koti-putiikista !

=)

ms kirjoitti...

Wau!!!!!! Suurkiitos!! :)) Voi, miten teit mut iloiseksi! Nyt tàytyy valmistella postausta ja laittaa ilo eteenpàin :) Hurjasti terkkuja!!

SARI kirjoitti...

Terveisiä Rykmentistä ja tervetuloa kylään - virtuaalisesti ja oikeasti. Täysin samaa mieltä Maurelitaa mukaellen : ulkosuomalaiset rokkaa !

Joviale kirjoitti...

Ninnu: Ilahduin todella ja mikäs sen mukavampaa, kuin laittaa hyvä mieli kiertämään. Suuri kiitos.

Maurelita: Jep, kävinkin jo lukemassa postauksesi suomalaisputiikista. Oikein hurmaavan oloinen.:)

Karkki: Kiva, että ilahduit. Blogiasi ja Italian elämää on todellakin ilo seurata.:)

Sari: Tervehdys ja kiitos. Maurelitan blogin kautta kävinkin jo paremmin tutustumassa sivuihisi. Ja ehdottomasti täytyy tässä joku kerta oikeastikin tulla houkuttelevan näköinen puotisi katsastamaan. :)

juanita kirjoitti...

merci beaucoup joviale!! ilahdutit mieltäni tunnustuksellasi suunnattomasti, ja hauska tutustua myös! :)

Suvi kirjoitti...

Kiitos paljon. Kiva jos pidät kirjoituksista/kuviata.

Pupuce kirjoitti...

Hei ja kiitos tunnustuksesta! :) Olen otettu. Hauska tietää, että luet meikäläisen blogia. Oon seuraillut sinua salaa...:)

Joviale kirjoitti...

Juanita: Oikein mukava kuulla ja hauska tutustua sinuunkin.:)

Suvi: Kiva, jos ilahduit. Olet kyllä tunnustuksen ansainnut.:)

Pupuce: :) Voisin tosiaan jättää useammin merkkiä vierailuistani. Blogistasi on kyllä oikein viihdyttävä seurata elämää Pariisin ulkopuolella.:)