perjantai 17. lokakuuta 2008

Perjantain puroja ja makeja

Eilen tuli käytyä päiväseltään pienellä kävelyllä. Kaikkea sitä löytää, kun lähtee ennakkoluulottomasti uusille poluille. Tuijottelin näkyä kuunellen veden ja tuulen ääniä varmaan vartin. Joskus onnellisenkin on hyvä unohtaa aika ja paikka.




*****

Illalla alkoi tekemään niin paljon mieli makeja, että oli pakko lähteä metsästämään japanilaista. Ollaan muutettu pari kuukautta sitten uuteen paikkaan, joten lähistön ravintolat ovat vielä kokeilukierroksella. Yksi oikein hyvä thai-ravintola on jo löytynyt, jossa tuleekin käytyä keskimäärin kerran viikossa. Ensimmäinen kokeilemamme sushi-paikka sen sijan oli keskinkertainen, joten haluisin kokeilla nyt jotain toista paikkaa. Kannatti, uusi suosikki löydetty!:) Paikka oli todella pieni, palvelu ystävällistä, ruoka hyvää ja annokset selvästi itse alusta asti tehtyjä. (aina näin ei ole, minkä kyllä nopeasti yleensä sekä näkee että maistaa...)

Rentoon paikkaan rento asu. Syömään lähdettäessä vaatteen täytyy olla ennen kaikkea mukava (ts.vatsasta tarpeen tullen venyvä) ja lämpötilan mukaan säädeltävissä ettei herkuttelu häiriinny.




Edellinen sushi-suosikki löytyi Le Bon Marché'n (6. arrondissement) kulmalta ystävän suosituksesta, mutta nyt sinne on vähän turhan pitkä matka...Paikkana sekin on ihan perus japanilainen, mutta ruoka ja palvelu hintaan nähden toimivat keskimääräistä paljon paremmin. Täydellinen arkipäivien herkutteluun.:)

5 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Onpas kivan näköinen tuo teidän kävely paikka.

Anonyymi kirjoitti...

Kivan asun olet valinnut ruokailua varten:)

Joviale kirjoitti...

Suvi: Juu, mukavaa vaihtelua. Toisinaan on pakko päästä kävelemään muuallekin kuin kaduille.

Nia: Kiitos.:)

Anonyymi kirjoitti...

Ai hei kerros mullekin mikä mesta, koska asun siinä ihan vieressä :D

Joviale kirjoitti...

Osoitteesta ei ole muistikuvaa, mutta sijaitsee heti tien toisella puolella. Monesti tullut sieltä haettua kotiin, vaikka japanilaiseksi ihan ok paikka sielläkin syömiseen. Ja palvelu pelaa. :)