tiistai 14. lokakuuta 2008

Lauantain saalis

Lauantaisella kirppiksellä tuli vaihteeksi kartutettua purkkipurnukkavarastoa. Kolmatta hipelöidessäni chéri ensimmäistä kertaa totesi, että "näitähän meillä alkaa oleen jo aikas paljon..." Oletettavasti ei jäänyt viimeiseksi kerraksi, ei huomauttelu eikä varsinkaan purkkien hamstraaminen. Toistaiseksi olen kyllä löytänyt käyttöä ihan jokaiselle, joten ei niitä ainakaan vielä liikaa voi olla.:) Pienempään metalliseen laitoin snapsilasit säilöön ja lasipurkki saa puolestaan luvan toimia toffeevarastona. Punaisessa purkissa ihastuin nupilliseen kanteen, en korniin "tanssit heinäpellolla" -kuvaan. Ihan varmasti sillekin löytyy pian oma tarkoituksensa. Ostin myös suuren sydämen muotoisen kaulakorun. Todennäköisesti alunperin jostain henkkamaukasta, mutta kaunis joka tapauksessa.





Lisäksi ostin kahdet kengät yhteishintaan 7e. Toiset ovat kohtuullisella korolla varustetut peruskengät. Ostin ne farkkujen kanssa pidettäväksi, sillä edelliset sanoivat jo keväällä sopimuksensa lopullisesti irti. Lähes puolivuotta on siis hyvin pärjännyt ilmankin, mutta viilenevät säät muuttanevat tilanteen nopeasti. Toiset kengät hurmasivat minut lähinnä ulkoisilla ominaisuuksillaan; täydellinen väri, hyvä kunto ja pehmeä materiaali tekivät hetkessä vaikutuksen. Nykyisin käytössäni ei taida lenkkareiden lisäksi olla kuin kahdet täysin korottomat kengät, yhdet kesälle ja toiset talvelle. (Ja tietysti nämä talvikengät majailevat tällä hetkellä Suomessa) Nämä pitkävartiset korottomat saappaat siis paitsi ihastuttivat niin tulivat myös ihan todelliseen tarpeeseen.


Mustat kengät osoittautuivat mahdottomaksi kuvattavaksi. Varsi on kaksinkertainen ja sitä saa siis hieman muotoiltua haluamallaan tavalla.

Lisäksi löysin hurmaavat mustista ja punaisista tilkuista tehdyt nahkasaappaat, mutta joku pirulainen osti ne suoraan nenäni edestä. Toinen saapas oli jo/vielä jalassani, kun joku löi myyjälle rahat tiskiin. En tiedä oliko hän käynyt aiemmin niitä kokeilemassa vai ostiko sokkona. Olisi varmaan pitänyt avata suunsa, mutta hämmennyin niin koko tilanteesta että tyydyin mulkoiluun. Vieläkin harmittaa, olisivat olleet mukava piriste muuten mustanharmaaseen pukeutumiseeni. Suuret on murheet.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Voi, ne tilkkukengät olis ollut varmasti piristys. Taidanki lähteä tänään kirppikselle, joskos löytäisn itsekki jotain hauskaa.

Joviale kirjoitti...

Niinpä, sopivan erilaiset ja vieläpä hyvässä kunnossa. Harmi.

Onnea kirppiskierrokselle. Suomessa on kyllä tosi hyvä kirppis-systeemi, täältä en ainakaan ole löytänyt vastaavia "liikkeitä".