lauantai 4. lokakuuta 2008

Katujen kirpputorimyyjät

Johan on taas ihana aamupäivä takana.:) Lähdettiin chérin kanssa kävelylle nauttimaan auringon paisteesta ja syksyn kirpeydestä hyvissä ajoin aamiaisen jälkeen. Määränpäänä oli eräänlainen katukirppis, josta olin nähnyt lehdessä ilmoituksen. Kyseinen katukirppis ei onneksi muistuttanut millään tavalla näitä Pariisin tunnettuja "kirppiksiä", vaan tavalliset ranskalaiset myivät tarpeettomia tavaroitaan edullisesti eteenpäin. Ihmiset olivat hyvällä mielellä ja hinnat suurimmaksi osaksi kohdallaan. Juuri niin kuin kirppiksellä kuuluukin. Mukaan tarttui muutama hyvä löytö, niistä lisää kunhan saan kuvat otettua. Alla kuvaa paikan päältä, myyjiä oli kyseisestä risteyksestä neljään suuntaan.



Tekisi mieli kertoa heti enemmänkin, mutta nyt on taas jo kiire. Hyvä ystävämme on tullut viikonlopuksi Italiasta Pariisiin, joten kuulumisten vaihtoon täytyy varata reilusti aikaa.:) Huomenna ohjelmassa on chérin suvun sunnuntailounas, mutta ehkäpä illalla pääsen taas koneelle asti. Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! :)

3 kommenttia:

lade kirjoitti...

Ah, oon ihan kade kun saat asua pariisissa :)

iory kirjoitti...

Eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi, mutta taidan jäädä seurailemaan juttujasi vielä pidempäänkin. Vaikuttaa mielenkiintoiselta blogilta. :)

Joviale kirjoitti...

bagnodisole: No, kyllä täälläkin välillä niitä huonoja päiviä on. Varsinkin mitä tahansa virallista asiaa hoitaessa, toivoo aina olevansa Suomessa.:) Ranskan byrokratia on vähintäänkin maineensa veroinen.

Ranskaan verrattuna Suomessa on se hyvä puoli, että ainakin periaatteessa kaikilla on mahdollisuus toteuttaa unelmiaan. Itselläni oli pitkään haaveena asua Pariisin kaltaisessa kaupungissa, joten olen kyllä hyvin tyytyväinen nyt.:)


iory: Kiitos ja tervetuloa. Enpä kovin pitkään ole vielä ehtinyt julkisesti kirjoittelemaankaan.:)