maanantai 13. lokakuuta 2008

Kaunis syksy

Pariisi lienee tunnettu lähinnä kauniista, monipuolisesta arkkitehtuuristaan, taiteesta, kulttuurista...pariisilaiselämästä. Viime päivinä olen kuitenkin lumoutuneena ihastellut vain luonnon väripalettia. Siitä täytyy nauttia nyt, huomenna voi olla jo liian myöhäistä.

Nämä puut oikein houkuttelevat picnicille suojaansa. Todellisesta koosta saa käsityksen vilkaisemalla puun takana näkyviä ihmisiä...



Tällainen hämärtyvä, hiljainen syysmaisema saa minut aina juokseman kotiin kynttilöitä sytyttämään...Yksinkertaisesti kaunista ja rauhoittavaa.


Syksyn väreistä inspiroituneena sain jopa päälleni jotain muuta kuin mustaa ja harmaata. Viime kerrasta onkin aikaa...Olikohan siinä myös syksyn viimeiset päivät, kun ulkona tarkeni ilman takkia?

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Syksy on kyllä kaunista. Täällä on jo lähes kaikki lehdet tippunut puista ja pensaista. Ja syysmyrkyt kivoja. Mutta joskus pitkien sade aikojen jälkeen olisi aurinkoine päivä kiva. Eilen täällä oli just sllainen.

Joviale kirjoitti...

Täällä on viime aikoina ollut niin aurinkoista, että olen puolestaan alkanut kaipamaan jo kunnon syysmyrskyä. Vaihtelu virkistää.:)