maanantai 6. lokakuuta 2008

5 kuvaa viime viikolta

Alla kuvia menneeltä viikolta. Niin kuin näkyy, painopiste oli suosikkipuuhissani; hyvin syömisessä ja edullisessa shoppailussa.:)


Innostuin lauantain katukirppiksen tunnelmasta niin paljon, että etsin jo kuumeisesti tietoa seuraavasta tapahtumapaikasta. Jos joku tietää, niin vinkatkaa ihmeessä minullekin, kiitos.


Tässä muutama ostos paikan päältä. Olen hieman hurahtanut näihin vanhempiin keksipurkkeihin. Purnukan kaikilla sivuilla on erilainen, vanhanaikainen kuva satamasta. Hanskat ovat todella pehmeää nahkaa, juuri oikean väriset ja istuvuudeltaan täydelliset. Sisällä kevyt villavuori, mikä on todella suuri plussa käsistään aina palelevalle. (<- ihana suomen kieli.:))


Alkuviikosta löysin vihdoin myös oikean värisen huivin mustia ja harmaita asujani piristämään. Suurehkon koon vuoksi sen saa myös kiedottua kymmenillä eri tavoilla. Kokeiltu on.


Leivoin viikolla chérin toivomuksesta kahdesti tätä samaa banaani-suklaakakkua. Kuivakakuksi todella mehevää ja maistuvaa, banaanit sisällä suurempina palasina tuovat mukavaa vaihtelua sekä makuun että rakenteeseen.


Eilen tuli nautittua kyseistä samppanjaa. Hyvää oli, oma budjetti yleensä rajoittaa kuplivien hankinnat cavaan...:)

viimeisen kuvan lähde

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Resepti?

Ihana blogi,olen vasta löytänyt tänne.

Joviale kirjoitti...

Kiitos.:)

Laitan reseptin vielä tänään näkyviin.