perjantai 24. lokakuuta 2008

Valmis viikonloppuun

Nyt on ollut muutama päivä niin kiirettä, etten ole millään koneelle ehtinyt. Tai siis koneella olen kyllä ollut pari päivää aamukahdeksasta ilta yhteentoista, mutta ainoastaan hommia tehden. Muutamaa blogia olen silmäillyt teetä juodessa, mutta kaikesta muuta elämästä onkin tullut karsittua täysin. En suosittele kenellekään yhdistelmää rasittavaa aivotyötä 15 tuntia/päivä + liian lyhyet yöunet työstä unelmoiden…Yhteen asentoon jumittuneiden niskojen lisäksi bonuksena tulee keskittymis- ja normaalin ajattelukyvyn yllättävän nopea katoaminen. Eilen tuli epähuomiossa muun muassa heitettyä muroja pannulle kanoja paistaessani…Täysi katkos siis, en ollut oikeasti tekemässä kanoille suklaamysli-kastiketta.

Saan kyllä itseäni syyttää, sillä tein hommia tähän tahtiin täysin omasta käskystäni. Olen jääräpää. Ja jos päätän saada jotain valmiiksi kolmessa päivässä, niin sehän valmistuu kolmessa päivässä. (Sillä, että tiedän homman vaativan reilun viikon täyden työskentelyn, ei siinä vaiheessa ole mitään merkitystä…) Jäärästä päästä ja niin edelleen.

No, nyt se on ohi ja voin taas palata normaaliin työskentelyrytmiin. Onneksi ensin on viikonloppu, tulee kyllä enemmän kuin tarpeeseen. Tänään on suunnitelmissa lähteä tyttöjen kanssa ensin ulos syömään ja viettää sitten loppuilta kavereiden kanssa pelaillen. Edelliset voittorahat ovat edelleen tuhlaamatta, joten voisi huomenna ruokaostosten lomassa katsoa, josko löytäisi jotain kivaa tai hyvää itselleen palkinnoksi. Yleensä laitan kaikki ylimääräiset rahat säästöön (joita ei paljon opintotuesta tosin kerry :D), mutta nyt voisi pieni itsensä hemmottelu olla paikallaan. Aivot on jo lomalla ja ilmeisesti omatunto haluaa liittyä seuraan.

Mutta nyt kuumaan vaahtokylpyyn ja sitten rentoutuneena iltaan valmistautumaan. Mukavaa viikonloppua! :)

*****

Elien kävin pikaisesti ulkona tuulettamassa ylikuumentunutta päätä. Uskomatonta, mutta totta; alla olevat kuvat on otettu samaan aikaan lähes samasta paikasta. Välissä kulkee ainoastaan isohko tie. Pakko miettiä, että mitähän muuta...



2 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani. Ymmärrän hyvin, jos et jatka sitä, koska En halua, että tunnustukset ovat riesa kenellekään vaan pelkästään ilo :-). En itsekään aina jatka tunnustuksia. Niin kiva kun niitä onkin saada :-).

Joviale kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta Ninnu.:) Tulin niin hyvälle mielelle, että koitan pikaisesti laittaa sen eteenpäin.