keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Hamekaupoilla

Vastoin alkuperäistä suunnitelmaa, tänään tuli käytyä pikaisesti hamekaupoilla Camaieussa. Tarkoituksena oli hankkia uusi villakankainen syys-/talvihame, sillä puolet viime talvesta meni käytännössä yhdessä ja samassa tummanharmaassa villahameessani. Kyse on siis todellakin tarpeesta, harmaa hamoseni kaipaa auttamattomasti vierelleen mustaa tuuraajaa. Ikävä kyllä yhtään sopivaa villahametta ei pikaisella kierroksella näköpiiriini osunut, mutta yksi kevyempi tapaus tarttui kuitenkin mukaan. Itse asiassa musta siistimpi hame on ollut myös pitkään haussa, joten mistään heräteostelusta ei siis ollut kyse.:) Hame pääseekin varmaan heti huomenna edustamaan ja ehkä saan jopa kuvia kamerasta koneelle asti lähitulevaisuudessa.

Hieman kyllä harmittaa, kun en edellisellä viikolla ehtinyt kyseisessä putiikissa vierailemaan. Täällä oli/on nimittäin parhaillaan "mid-season" ale menossa, mutta camaieussa ne olivat jo ehtineet loppumaan. Yleensä teen hyviä hankintoja kyseisillä päivillä, jolloin melko suuri osa tuotteista myydään 20-50% alennuksella. Nyt ne pääsivät siis ikävä kyllä livahtamaan ohi, mutta eipä liikkeen hinnat muutenkaan päätä huimaa. Paitoja en sieltä ole koskaan ostanut, mutta ainakin kaikki ostamani hameet ovat myös pysyneet pitkään hyvinä. Aiemmin mainittu viime talven uniformuni on siis myös kyseisestä putiikista peräisin.:)

Yksi asia, missä monet Suomen vaatekaupat voisivatkin ottaa mallia, ovat nämä välikauden alennusmyynnit. Varmasti kiertäisi tavara paremmin, kun se pyrittäisiin myymään heti sesongin päätyttyä (vaikka sitten pienemmällä) alennuksella. Vai innostuuko joku oikeasti niistä rytkyistä, jotka nimeltä mainitsematon ketju aina raahaa 5 vuoden takaisista varastoistaan siihen aletankoon roikkumaan...?

3 kommenttia:

Bubuina kirjoitti...

Hei! Halusin vain sanoa bonjour kun vahingossa bongasin blogisi blogilistalta! On ilahduttavaa lukea toisen pariisinsuomalaisen pieniä tarinoita, itse saavuin tänne pari viikkoa sitten ja olen sekä innostunut että hieman hämmentynyt :) Ihana kaupunki! Mukavaa syksyä, toivottavasti säät eivät kylmene täällä liian nopeasti! (Oma blogini, jos haluat kurkata joskus: bubuina.wordpress.com)

Anonyymi kirjoitti...

Niin totta. Suomalaisilla ei ole alennusmyyntikulttuuria. Kirjoita Hesariin. t. Make

Joviale kirjoitti...

bubuina: kiitos, kun kävit ilmoittamassa itsestäsi ja blogistasi. Poikkesinkin juuri kurkistamassa omaasi.:)
Make: Suomen alennusmyynnit ovat yksi suuri vitsi, jota en ymmärrä.