keskiviikko 3. joulukuuta 2008

Girls night out

Eilen tuli lähdettyä pitkästä aikaa muutaman ystävän kanssa ulos. Suuntana oli Champs Elyseen lähettyvillä sijaitseva paikka Les Sens. Harmitti oikein, kun tullut kamera mukaan, sillä paikka oli kovinkin viihtyisä ja muutamilla tyylikkäillä yksityiskohdilla varustettu. Eilen illan järjestäjinä toimi Internationals in Paris joten tuttavuutta tuli tehtyä lukuisten samanhenkisten eri kansalaisuuksien kanssa. Kaiken kaikkiaan oikein onnistunut ilta siis.:)

Olen joitakin kertoja aiemminkin käynyt saman porukan järjestämissä tapahtumissa, ja voin lämpimästi suositella niitä muillekin. Kyse ei ole mistään opiskelijaporukasta tai -toiminnasta, vaan hieman vanhemmasta (25-30/35) kv-väestä. Muihin suomalaisiin en ole noissa tapahtumissa oikeastaan törmäillyt, mutta toisaalta en erityisen ahkera kävijäkään ole. Ilmapiiri on mielestäni todella rento ja porukka muuttaa joka tapahtumassa muotoaan, joten uutena on helppo mennä mukaan tapahtumiin.

***

Kävin eilen päiväseltään myös yhden ystäväni luona. Poikkesin kukkakaupan kautta, kauniita kimppuja kun on aina yhä kiva antaa tai saada. Kaupassa oli kyllä niin ranskalainen myyjä kuin olla voi. Myyjä kysyi, tulevatko kukat kenties itselleni vai lahjaksi. Kerroin kukkien olevan ystävälle, ja maksoin ostokseni.

Kävellessäni ovelle myyjä kiiruhti edelleni ja ovella välttämättä halusi antaa myös minulle ruusun. (niin äklö-ranskalaista toimintaa, että en tiennyt olisiko pitänyt nauraa ääneen vai vajota maan alle) Poika oli kuitenkin sen verran herttainen, että en kehdannut kieltäytyä, vaikka melko lipevän ranskalaiselta tuo ele tuntuikin. Lähtiessäni toinen myyjä päätti vielä hihkua asiasta kovaan ääneen…Huh, niin liian ranskalaista menoa omaan makuuni. Kyllä, taidan vaihtaa kukkakauppaa...

Ei kommentteja: