sunnuntai 23. marraskuuta 2008

And the days go by

Jotkut päivät vaan vilahtavat ohitse toisia nopeammin. Yleensä tietysti kaikista kivoimmat; viikonloput, lomat ja sen sellaiset. Eilen ei tullut tehtyä oikeastaan mitään ihmeempiä. Nukuttiin univelkoja pois kymmeneen asti, nautittiin rauhallisesta aamupäivästä pitkään syömisen ja kuuman kylvyn muodossa. Lounaan jälkeen suuntasimme Pariisin ulkopuoliseen ostoskeskukseen katselemaan mahdollisia joululahjoja ja tekemään suuremmat ruokaostokset.

Johan oli porukkaa liikkeellä, voin vain kuvitella, miten täynnä keskustan ostoskeskukset ovat. Loput lahjaostokset suunnittelinkin tekeväni viikolla päiväsaikaan, säästynee ajan lisäksi myös hermot. Löysin eilen itse asiassa aivan täydelliset korkeakorkoiset harmaat saappaat pitkällä ja rennolla varrella sekä muutamalla hurmaavalla yksityiskohdalla. Juuri sellaiset, joista olen jo kuukausikaupalla unelmoinut. Ikävä kyllä kaikki harmaat 37 oli myyty loppuun, joten ei siitä sen enempää. Vieläkin kyllä harmittaa.

Ihan turhaa reissua ei kuitenkaan tullut tehtyä, sillä löysimme sentään chérin äidille todella kauniin ja lämpimän huivin lahjaksi. Itse asiassa ihastuin kyseiseen huiviin niin paljon, että lopulta chéri kävi ostamassa niitä kaksin kappalein. Heh, ollaan sitten tekstiili-samikset hänen äitinsä kanssa joulun jälkeen...:)

Yhtäkkiä suureksi hämmästyksekseni huomasin kauppojen hinaavan rautaverhojaan alas. Ihmettelin, miksi ne jo viideltä ovensa sulkevat. Pariisissahan kaupat ovat lauantaisin usein yhtä myöhään auki kuin viikollakin. Vilkaisu kelloon kuitenkin osoitti, että aika oli hiipinyt totaaisesti ohitseni, kaupat sulkivat ovensa kellon lyödessä KAHDEKSAN! Huomaamatta hujahti sekin päivä siis, illalla herkuteltiin vielä ranskalaisittain racletella. Sopii hyvin viileään syysiltaan ja kahdenkeskiseen illanviettoon viinilasin kaveriksi. :)


Ei kommentteja: