torstai 6. marraskuuta 2008

Ready, steady...

Kohta pitäisi alkaa pakkailemaan. Päätin ottaa mukaan ainoastaan yhden laukun käsimatkatavaroissa, joten mitään ylimääräistä ei tällä kertaa voi ottaa mukaan. Aloitin fiksusti listauksen teon jo päiviä sitten, mutta pääsin vasta pakolliseen sukat, lääkkeet, meikit -kohtaan. Ja todellisuudessa ne listatut asiatkin ovat edelleen vain listalla, ei laukussa. Taitaa tulla kiire.

Milanon tienoille on viimeisten tietojen mukaan luvattu loman ajaksi puolipilvistä, aurinkoa ja mahdollisesti joitakin sadekuuroja. Lämpötila ilmeisesti heittelee päivisin jossain + 15 tienoilla. Oikein mukava keli kaupunkilomaan, mutta ei mikään helpoin yhdistelmä pakkausten kannalta. Musta-harmaa vaatekaappi on kyllä siinä mielessä hyvä, että lähes kaikki vaatteet sopivat toistensa kanssa. Ei siis ole tarvetta ottaa viittä yläosaa ja viittä alaosaa, kun sekoittelemalla eri ala- ja yläosia keskenään saa aina uuden asukokonaisuuden aikaiseksi. Ja näillä keleillä tietysti plussaa vaatteiden siistin (ei cool -siistin vaan en-ole-koditon -siistin) näköisestä päällekkäin puettavuudeesta.

Kokeilin äsken eri yhdistelmiä päätöksen helpottamiseksi. Tulevasta viiden päivän reissusta ajattelin nyt selvitä yhdellä mustalla hameella, arkisella pikkumustalla, mustalla pitsipaidalla, mustalla perusneuleella, valkoisella kauluspaidalla, harmaalla pitkähihaisella ja violetilla neuleliivillä. Lisäksi tietysti mukaan tulee takki, pari eriväristä huivia ja kahdet mustat saappaat, joista toisia voi käyttää huoletta sateessakin. Vähemmälläkin varmasti selviäisi, mutta ahdistun jo pelkästä ajatuksesta, että en voisi aamulla pukeutua fiiliksen mukaan. Ja fiilistähän ei voi etukäteen suunnitella. Edellä mainituista sai aikaiseksi ainakin 10 toimivaa kokonaisuutta, joten eiköhän niillä 5 päivää mene ilman suurempia traumoja. Vielä jos pakottaisi itsensä ottamaan mukaan yhdet farkut, niin siinä olisi jo kivasti valinnan varaa säähän kuin säähän. Jääköön nähtäväksi.






Mutta nyt täytyy rientää suihkuun ja valmistautumaan, kuten kuvista näkyy silitysrautaakin pitäisi vilautella ennen varsinaista pakkaamista. Lisäksi Pariisin julkinen liikenne on vaihteeksi päättänyt lakkoilla. Tällä kertaa kyse on kuitenkin vain yhdestä linjasta ja yhdestä päivästä. Muuten hyvä, mutta tämä on juurikin se ainoa linja joka vie kentälle ja ainoa päivä kun kyseistä linjaa oikeasti tarvitsisi. Niinpä tietenkin. Mutta eiköhän se tästä, täytyy vain varata reilusti pelivaraa aikatauluun.

Suunnitelmat ovat tuleville päiville täysin auki, todennäköisesti aika hurahtaa joka tapauksessa nopeasti. Saatan joku ilta piipahtaa koneelle päivittelemään kuulumisia, mutta muussa tapauksessa palailen viimeistään keskiviikkona Milanon kuvien ja kertomusten kera. Mukavaa viikonjatkoa kaikille! :)

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ihanaa lomaa sinne!

Itse kärsin täällä todella pahaa matkakuumetta. Pakko odottaa ensi kesään silti.

Joviale kirjoitti...

Kiitos Suvi.:) Tiedän tunteen, ainakin omalla kohdallani matkakuume poistuu matkustamallakin vain hetkellisesti... Onneksi aina voi suunnitella ja haaveilla, eikä siihen kesäänkään enää niin pitkä matka ole.

Ninnu kirjoitti...

Hyvää ja antoisaa matkaa!