sunnuntai 2. marraskuuta 2008

À Milan!!


Jippii! :) Nyt tuli asiaan viimeinenkin varmistus, tulevana torstaina suunnataan nenät kohti Milanoa. Luvassa on viiden päivän loma, suunnitelmissa lähinnä hyvin syömistä, seurustelua, ympäriinsä kävelyä, tunnelmien haistelua ja mahdollisesti pikaista shoppailua. Ystävämme asuu tällä hetkellä eräässä pikkukylässä Milanon liepeillä, joten ensisijainen syy lähtöön näin syyskeleillä on tietysti hänen näkemisensä.

En ole koskaan Italiassa käynyt, joten kaikki Pohjois-Italian vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! Käytössämme on paikan päällä auto, mikä tietysti tuo mukanaan jonkin verran uusia mahdollisuuksia. Milano itsessään lienee melko perinteinen teollisuuskaupunki(?), mutta eiköhän sielläkin saa joitakin päiviä hyvässä seurassa ongelmitta kulumaan.:)

Jos jollakulla on nyt kokemuksia alueelta tai mitä tahansa vinkkejä jaettavaksi, (viihtyisiä ravintoloita, kauppakatuja, paikallisen elämän keskuksia, lähiseudun nähtävyyksiä tms.) niin olisin infosta enemmän kuin kiitollinen.



Kuvat täältä ja täältä

4 kommenttia:

kullanmuru kirjoitti...

Voi minäkin niin haluisin Milanoon! Olen vain pysähtynyt siellä joskus matkanvarrella, joten en siitä kaupungista niinkään paljon tiedä, mutta sen sijaan Venetsiassa tuli vietettyä hieman enemmän aikaa. Muutenkin pidin itailasta hyvin paljon!! :)

Suvi kirjoitti...

Varmasti ihana matka tulossa. Laitahan sitten tänne paljon kuvia matkalta.

Ninnu kirjoitti...

Aivan upea juttu! Itse en ole käynyt Italiassa muualla kuin Firenzessä ja Roomassa (jonne menimme mieheni kanssa sattumalta samana viikonloppuna, kuin edellisen paavin hautajaiset olivat...).

Nautinnollista matkaa!

Matkakuvia ja -kertomuksia odotellen... :-)

Joviale kirjoitti...

Kullanmuru: Itsekin olen suunnitellut Italian reissua jo pidempään, keväällä varmaan tulee vielä lähdettyä Keski- ja Etelä-Italiaa kiertelemään.

Venetsia on varmasti erilaisuudessaan mieleenpainuva matkakohde.:) Siellä haluan ehdottomasti myöskin käydä, periaatteessa sen voisi kyllä jo tähänkin reissuun sisällyttää...

Suvi: Jep, pieni loma piristää syksyä varmasti. Kuvia luvassa kotiuduttuani.:)

Ninnu: Firenze ja Rooma kuulostaa todella hyvälle, ehdottomasti joskus vielä täytyy molemmat katsastaa. Kyselen sitten uudelleen matkavinkkejä.:) Sattuipa teille ajankohta, paavin hautajaiset epäilemättä näkyivät ja tuntuivat kaupungissa.

Ja Kiitos.:)