sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Viikonlopun kuulumiset

Hip-hei, viikonloppu on hujahtanut vaihteeksi liian nopeasti. Yksi lähimmistä ystävistäni joutuu työn vuoksi muuttamaan todella lyhyellä varoitusajalla Pariisista Wieniin. Lähtö on jo ensi tiistaina, joten viikonloppu meni lähinnä ystävien kanssa juhliessa. Ja yksi pakollinen matkakohde on siis jälleen lisätty kevään kalenteriin. Onneksi etäisyys on sen verran lyhyt ja lisäksi edullinen matkata, että ystävää tulee varmasti nähtyä vielä monesti. :)

Toinen hyvä ystäväni oli tällä viikolla saanut oman lähetystönsä kautta hankittua maksutta laatikollisen tavaroita kotimaastaan. Yksi kuljetetuista tuotteista oli pullollinen heille perinteistä Absinttia. (heh, itse juoma oli kyllä tehty alunperin Ranskassa, mutta täältä sitä ei sellaisenaan saa kuitenkaan ostettua…smart) En todellakaan ole kyseisen tuotteen ystävä, mutta suureksi yllätyksekseni liekitetty sokeri muutti maun täysin. (ja toivottavasti laimensi tuotetta siinä sivussa!)




Vahvasti epäilen, että ei taida Suomen lähetystö harrastaa vastaavaa hyväntekeväisyyttä, mutta korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä. Finlandiaa en niinkään himoitse, mutta olisihan se kiva jos voisi syötäviä herkkuja saada kuljetettua ilman postin harjoittamaa ylihinnoittelua. Taitaapi kuitenkin jäädä haaveeksi.

Jos puolet viikonlopusta kului juhlien, niin loppuaika onkin sitten mennyt toipuessa. Huomaan tulleeni vanhaksi, kun aamuun asti juhlimisesta saa maksaa koko seuraavan päivän kestävällä kärsimyksellä. Jep, kaukana ovat ne opiskelun alkuajat, kun parit-kolmet pirskeet kuuluivat jokaiseen viikkoon.

Tänään pitäisi loppujen Italian kuvien ilmestyä koneelle, toivottavasti huomenissa ehdin laitamaan niitä tännekin…Nyt todella pienelle happihyppelylle ja sitten valmiiksi katettuun pöytään herkuttelemaan…Chéri hoitaa meillä kaikki hyvät pihviruuat, joten tänään on minun vuoroni vain olla ja nauttia hemmottelusta. Sopii paremmin kuin hyvin. :)

À demain!

Ei kommentteja: